Dreamshaper

Voor lichaam en gelaat
Wij werken met de dreamshaper en garanderen dat deze behandeling uw verwachtingen zal overtreffen. Elke klant kan de gewenste resultaten bereiken.
De technologie die tijdens de DreamShaper behandeling wordt gebruikt heet Biostimulatie. Hierbij worden je spieren op een prettige manier getraind waardoor gelijktijdige vetafbraak wordt bevorderd, de lymfedrainage verbeterd wordt en je huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd.

WAAROM BIOSTIMULATIE?

Biostimulatie is het meest veilige alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, face-lift, fillers en botox. Biostimulatie bevorderd de lichaamsprocessen op een manier waardoor het lichaam weer mooier, slanker, vitaler en gezonder wordt.

Biostimulatie-behandelingen hebben een meervoudige werking en pakken alle oorzaken van een esthetisch probleem gelijktijdig aan. Het werkt in synergie op vetweefsel, spieren, huid en de bloed- en lymfecirculatie voor ongeëvenaarde resultaten direct vanaf de eerste behandeling.

Trio Lipo
#optimaalresultaat #1kuur #tevredenklant

Het slimme alternatief voor liposuctie! Deze lichaamsvormende en spierversterkende behandeling stimuleert de directe vrijgave van opgeslagen vetten op de buik en love handles. Dankzij de ultrasounds worden de vetcellen losgetrild waardoor ze sneller worden afgevoerd. Daarna zorgt de biostimulatie er ook voor dat de lymfecirculatie wordt geactiveerd. De spieren worden intensief aan het werk gezet, waardoor het vrijgekomen vet via de spieren verbrand wordt. 

Proefbehandeling gratis

Inlusief voedingsadvies

#antiaging #dreamshaper #optimaalresulta
Anti Aging

Drie behandelingen in één! Deze drievoudige anti-aging behandeling biedt naast een natuurlijke facelift ook natuurlijke huidverbetering. Dankzij de toepassing van micro currents wordt uw huid gestimuleerd op meer collageen aan te maken, wat de elasticiteit en vitaliteit van de huid bevordert. Daarnaast wordt er een anti-rimpel serum ingesluisd.

Proefbehandeling: 55 euro (1 zone naar keuze)

#na2behandelingen #striemen #afslanken _
#dreamshaper #products #niceasses #impro
Striemen- Cellulitis

Deze behandeling combineert ultrasounds en biostimulatie om cellulitis tegen te gaan en het silhouet van de huid te verbeteren. Naast het lostrillen en afvoeren van de opgeslagen vetcellen worden de spieren zelf aan het werk gezet om de vrijgekomen vetten te verbranden.

Zeg vaarwel tegen cellulitis en striemen!

Proefbehandeling: 55 euro (1 zone naar keuze