Z-care

Voor de permanente ontharing en permanente make up werken we samen met Z-care.

Zoë heeft al verschillende jaren ervaring in het werken met de diode laser. 

De diode laser is speciaal en enkel voor het permanent ontharen ontworpen.

Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. 

Wat is laser?

razor foto.png

Een laser is licht met een bepaalde golflengte. De golflengte van de diode laser is geschikt voor haar. De laserstraal verhit het pigment van het haar in het haarzakje. Door verhitting gaat het haarzakje kapot en kan er dus geen haar meer groeien. Aangezien een haar alleen pigment heeft in het haarzakje tijdens de groeifase, moet de behandeling verschillende keren herhaald worden. Op volgroeide haren of haren in de rustfase heeft de laser namelijk geen effect.

Hoe werkt het?

De te behandelen zones worden ingesmeerd met een dikke laag transparante pasta. Daarna wordt de intensiteit van de laser ingesteld , zetten we de bril op en kan er geflitst worden. Dat gebeurt door de kop van de laser over het te behandelen stukje huid te laten glijden. Op elk stukje huid wordt er ongeveer een seconde geflitst. Omdat het om een kleine oppervlakte gaat en omdat de laser snel en effectief werkt, duurt de behandeling niet lang. En dat is maar goed ook want...   

Het doet pijn.

Ik wou dat ik kon zeggen dat de sessie pijnloos verloopt maar dat is niet het geval. Wie zich wil laten laseren moet weten dat iedere flits voelt alsof er met een klein naaldje in de huid wordt gestoken. Veel hangt af  zone die je laat laseren natuurlijk. De laser op je benen voelt onaangenaam maar is te verdragen . Op de gevoelige huid langs de bikinilijn is dat net iets minder het geval. 

Je moet geduld hebben...

Tussen elke behandeling zit zes weken en je hebt ongeveer zes tot acht behandelingen nodig om een zone haarvrij te krijgen. Laseren gebeurt op een geschoren huid waardoor het resultaat van een eerste sessie pas na enkele dagen zichtbaar is. Tussen de sessies door mag je de huid niet laten waxen, enkel scheren!

Wat kost het?

prijslijst laser email.png