Prijzen 

#optimaalresultaat #1kuur #tevredenklant
Trio Lipo

Het slimme alternatief voor liposuctie! Deze lichaamsvormende en spierversterkende behandeling stimuleert de directe vrijgave van opgeslagen vetten op de buik en love handles. Dankzij de ultrasounds worden de vetcellen losgetrild waardoor ze sneller worden afgevoerd. Daarna zorgt de biostimulatie er ook voor dat de lymfecirculatie wordt geactiveerd. De spieren worden intensief aan het werk gezet, waardoor het vrijgekomen vet via de spieren verbrand wordt. 

Proefbehandeling gratis

Inlusief voedingsadvies

#antiaging #dreamshaper #optimaalresulta
Anti Aging

Drie behandelingen in één! Deze drievoudige anti-aging behandeling biedt naast een natuurlijke facelift ook natuurlijke huidverbetering. Dankzij de toepassing van micro currents wordt uw huid gestimuleerd op meer collageen aan te maken, wat de elasticiteit en vitaliteit van de huid bevordert. Daarnaast wordt er een anti-rimpel serum ingesluisd.

Proefbehandeling: 45 euro (1 zone naar keuze)

#dreamshaper #products #niceasses #impro
#na2behandelingen #striemen #afslanken _

Resultaat na 2 behandelingen

Striemen- Cellulitis

Deze behandeling combineert ultrasound en biostimulatie om cellulitis tegen te gaan en het silhouet van de huid te verbeteren. Naast het lostrillen en afvoeren van de opgeslagen vetcellen worden de spieren zelf aan het werk gezet om de vrijgekomen vetten te verbranden.

Zeg vaarwel tegen cellulitis en striemen!

Proefbehandeling: 45 euro (1 zone naar keuze)